Ingericht zonder zorgen!

SDW Invest garandeert u een stipte en efficiënte uitvoering van uw werken, zonder dat u er tijd en energie hoeft in te stoppen. U vertelt ons wat uw noden en wensen zijn en wij zorgen voor een feilloze realisatie.  

We voorzien een duidelijke communicatie met alle partijen, zodat iedereen weet wat hij of zij wanneer moet doen. Zo wordt alles correct uitgevoerd zonder dat u zich ergens zorgen hoeft over te maken.

SDW Invest neemt u alle beslommeringen, die er met een verbouwing of herinrichting gepaard gaan, uit handen. U verliest geen tijd aan het opvragen van offertes, het contacteren van de nodige vaklui of het opvolgen van de werkzaamheden.

SDW Deco
SDW Deco

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij rekenen op een sterk netwerk van specialisten. Van het pleisteren tot vloeren, van schrijnwerk tot meubilair, we stemmen alle elementen van uw interieur perfect op elkaar af.

We bieden een totaalpakket op maat van uw wensen en budget. Op die manier bespaart u niet alleen op tijd en energie, maar u wint ook op efficiëntie en kwaliteit.